Gå videre til innholdet

Salg opp til 30% - Så lenge lageret rekker!

  Frakt og retur

  Frakt og retur

  FRAKT

  Vi har alltid gratis frakt!

  Alle våre produkter sendes 1-3 dager etter at bestillingen er lagt inn. Hvis produktet er på vårt svenske lager, sendes det med 1-2 dagers sporbar frakt med PostNord. Hvis produktet ikke er på vårt svenske lager, sendes det fra vårt utenlandske lager med 6-12 virkedager sporbar frakt. Dette er for at vi skal kunne sende direkte fra våre fabrikker og dermed holde prisene nede på lavest mulig nivå for våre kunder. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med en lenke der du kan spore bestillingen din.

  Skulle forsinkelser i leveringen oppstå på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll (Force Majeure), for eksempel under en pågående global pandemi, er vi ikke ansvarlige for forsinkelser i leveringstiden.

  Tillat opptil 20 virkedager før du kontakter kundeservice om en manglende bestilling.

  Våre priser er eksklusive merverdiavgift, og derfor kan toll og importavgifter påløpe når varene ankommer fra vårt lager i Kina. Det er kundens ansvar å betale disse eventuelle avgiftene!

  RETUR

  Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere produktet ditt, har du 14 dagers angrerett der du uansett årsak vil motta full refusjon for returnerte varer. Send oss en e-post på info@komforten.se, så hjelper vi deg!

  OBS! Du er ansvarlig for å betale for dine egne returfraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader ved retur refunderes ikke.

  Hvis det har oppstått en feil med bestillingen din og du ønsker å kansellere bestillingen din, må du kontakte oss på info@komforten.se innen 24 timer. Hvis du kontakter oss senere enn 24 timer og pakken allerede er sendt, er det ikke mulig å kansellere bestillingen.

  Avhengig av hvor du bor, kan det variere hvor lang tid det tar før bytteproduktet ditt når deg.

  Fri Frakt

  Betal enkelt med Klarna